Sunday, September 26, 2010

SCANDINAVIA HERE WE COME


Upcoming week I'll have to exchange my shorts, panama hats and bikinis to warmer autumn clothes for a week of social networking in Sweden. Can't wait! Was too long time since the last visit. ♡

5 comments:

Anna said...

Välkommen!

E. said...

Välkommen. :)

Taru Tuomi said...

ooops jag råkade radera ditt meddelande M!

Taru Tuomi said...

Svar ändå:

Sorry men jag är ingen relationsexpert. Hjärtesorg är heller inget jag gärna praktiserar då jag tycker att det är waste of time and energy och därför skulle jag i ett liknande fall avsluta relationen innan jag ens hann uttala "en andra chans" i mitt huvud. Dumpa and move on. Personer som inte ger dig respekt - förtjänar heller inte din och för att vara riktigt ärlig så är sådana personer som du just beskriver redan stöpta i en viss form och är ingenting du kan ändra på hur mkt du än önskar. Ingenting i världen skulle få mig stanna kvar hos en person/vän/pojkvän/sambo/familjemedlem som inte respekterar mig och inte behandlar mig på ett rättfärdigt vis. Inte ens äkta kärlek är så stark att den kan vinna över min självrespekt och så bör du också börja tänka om du vill erhålla respekt av andra. Du blir automatiskt en vinnare om du vågar stå på dig och kräva respekt, en looser om du viker för din dignitet. Vet du hur många män det finns i världen? Ta dig samman så kommer du snart inse att det finns ett par där ute som skulle göra allt för dig utan att någonsin vilja såra dig.

Anonymous said...

WOW vilken kvinna du är Taru! Hittat din blogg nyligen och denna kommentaren satte allt, som med alla dina andra visdomar verkar göra... Denna ska jag skriva ut på en lapp för att påminna mig själv att aldrig sänka mitt värde för då sänker man inte bara sig själv utan även andra i sin omgivining när man inte inger självrespekt. Jag har gått den hårda vägar med vänskap kan jag säga men idag kräver jag lojalitet och respekt. Resten får komma bäst det vill.