Monday, August 30, 2010

EARLY MORNING ARRIVAL IN NICE

Oh, how I have been longing for the French mainland and the Riviera! Can't wait to indulge in what this city has on offer for this year.

Bisou

8 comments:

la flore et la faune . com said...

Très belle photo, la texture de l'arrière-plan (les montagnes) ont un jus étonnant. Presque un tableau.

Et bons préparatifs pour les derniers jours ;)

Natalie said...

Amazing pic!

Jannica said...

Åh jag har äntligen hittat din blogg igen! Så himla bra!

Vad är det du jobbar med förresten?
Letade men hittade ingen flik eller något som bskrev det :)

Ha det super i Nice!

Prinsessan said...

Underbara Frankrike! Du ser dessutom helt fab ut!

jaqueline said...

Oh that looks absolutely wonderful!! So envy ;) Sitting in London where it´s cold and rainy!! :)

/jaqueline http://www.improveme.se/LondonLife

linnéa said...

Hej Taru!

Har länge tänkt skriva en kommentar till dig, vet faktiskt inte varför det aldrig blivit av...

Jag ville bara säga att du inspirerar mig jättemycket. Jag bodde i BCN några mån efter studenten och efter att jag kom hem har allt annat bara känns så jävla fel. Jag har testat London, rest runt, provat på och plugga lite men jag känner bara hur mitt hjärta inte är där. Jag är väldigt kreativ, älskar att skriva, musik, sjunga, måla - men jag känner sån press att jag MÅSTE plugga, måste BLI något. Om jag skulle flytta till Barcelona vet jag inte vad jag kan göra för något "konkret" när jag inte ens kan spanska, och om jag flyttar dit en gång så vet jag att jag inte skulle klara av att flytta hem igen (tex om jag tog en språkkurs...). Det känns som jag hela tiden får tecken att jag borde åka dit jag helst vill vara även om jag inte känner någon där längre, men jag vill inte ruinera mig på någon utbildning när allt finns "gratis i sverige"...

Lessen att det blev ett sån deppig kommentar, men vad jag ville säga var att du inspirerar otroligt mycket med ditt livssätt- jag vet inte vad du gjort, jobbar med eller hur du tagit dig dit är idag men jag önskar att jag också bara kunde få göra det jag borde, DÄR jag borde.

Davidikus said...

La photo est effectivement très réussie et donne envie d'aller à Nice !

http://davidikus.blogspot.com/

Taru Tuomi said...

Jannica: www.tarutuomi.com

Linnéa: Mitt tips är att du gör det du brinner för! Våga satsa! Stanna inte kvar i det som du vet innerst inne inte gör dig lycklig.. Det har funnits många perioder i mitt liv där jag tvivlat på min situation och många gånger jag har varit utan riktiga vänner nära mig för att jag valt att flytta långt ifrån dem, stunder då jag inte haft pengar, riktigt boende och många gånger då jag känt mig ensam - MEN jag visste alltid att det endast var tillfälligt, för att jag var PÅ VÄG mot det jag ville ha. Ingenting kommer gratis, man måste våga testa nya vägar för att komma dit man i slutändan vill vara. Var inte rädd för att gå igenom jobbiga stunder. Det blir alltid bäst i slutändan om man vågar lita på sin intuition och inte gå den väg alla vill att man skall välja.

Sedan kommer nog livet alltid vara ett sökande efter det ultimata sättet att leva, saker och ting förändras och ingenting är för evigt...men åtminstonde så är man mer sann mot sig själv och kan njuta mer om man bara vågar ta för sig och lita på sin magkänsla. Go for it! Riskera tryggheten. Du kommer vinna så jävla mkt på det.

Hade jag inte flyttat från sverige och vågat prova mig fram genom olika platser på jorden, olika relationer, olika jobb, situationer osv.. så hade jag aldrig haft ett så rikt liv som jag idag anser mig ha... GOOD LUCK och maila mig om du undrar något!