Thursday, May 6, 2010

GET EM' UP


Jeans Mango, t-shirt Stylein.

6 comments:

stilettostetico said...

AAaaw so Actually at a first glance your jeans strongly look like a "leggy/bootylicious BODY painting" !!! OR a "laid back trompe l'oeil" for such a sexy Reality . . .

à Bientôt, Antoine

A said...

Whats the modell of these fab jean u have on?

la flore et la faune . com said...

I like the wall : il ressemble à un mur en train d'être repeint, mais le motif est très beau.

Taru Tuomi said...

A: No idea what's the name of them but the RN number is: 115 455. They're from last year but if you give them the number they might find them somewhere? They are from Mango Collection.

Anonymous said...

HUr har du gått ner så mycket i vikt?

Taru Tuomi said...

Anonym: Jag tror inte att det endast hjälper att säga att jag "tränat mer" eller "ätit nyttigare" eftersom jag inbillar mig att viktnedgång på bästa sätt nås med hjälp av djupare förändringar på de dagliga rutinerna. Om jag tex analyserar de två ggr jag varit så här smal/fit i mitt vuxna liv (2005/6 och nu) så kommer jag fram till två huvudanledningar i kombination: 1. Jag har en fast relation, 2. Jag driver eget bolag med mkt ansvar och stressfyllda arbetsuppgifter. Dessa två anledningar tillsammans gör i sin tur att jag: A. Festar/dricker mindre. B. Kommer upp i tid och lever efter mer hälsosamma rutiner och C. Hjärnan går i högvarv 24/7, jag är mer fokuserad, strukturerad, målmedveten, än om jag tex är singel och/eller utan större ansvarsfyllda åtanganden utan hellre spenderar varje natt ätandes, drickandes, festandes och annat som kanske inte är det bästa för välmåendet. Att vara singel och out and about är det absolut värsta för min hälsa och vikt, kan jag så här i efterhand konstatera. Stressfyllt arbete är kanske inte heller det bästa men det hjälper otroligt mkt att hålla kilona i schack och känns inte lika skadligt för hy, hår och kropp som alkohol och middagar ute vareviga kväll. Balans är det jag eftersträvar och det verkar ju funka ok so far.